Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

World Travel MarktL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Glòria Corral, han assistit a la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme de Londres (WTM) donant a conèixer les activitats i l'oferta turística del municipi fora de temporada al mercat  britànic.
A l'estand d'Eivissa, que coordina el Consell Insular, s'ha rebut aquest matí la visita de la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol i el vicepresident del Govern Balear, Biel Barceló.

Durant la jornada s'han celebrat diverses reunions amb touroperadors, empresaris, responsables de publicacions especialitzades i bloggers que s'han mostrat interessats per l'oferta patrimonial i cultural del municipi durant els mesos de temporada baixa.

També s'ha mantingut un contacte informal amb la Secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, que ha confirmat que en breu es donaran a conèixer notícies de l'estat del Parador d'Eivissa.
L'Ajuntament d'Eivissa treballa amb l'objectiu de promocionar la ciutat durant els mesos de temporada baixa, donant a conèixer la amplia oferta patrimonial, cultural i gastronòmica del municipi que es manté oberta durant tot l'any.