Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple JuvenilEl primer ple juvenil de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat posar en marxa, durant el proper mes de gener, algunes de les activitats d'oci proposades pels joves del municipi.

Al ple juvenil que s'ha celebrat avui a l'Ajuntament d'Eivissa hi han participat 60 alumnes de 3er i 4t de la ESO i 1er de FP Bàsica dels instituts de Blanca Dona, Mestral, sa Consolació i sa Colomina. L'activitat ha estat coordinada amb els departaments d'Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa i el principal objectiu ha estat proporcionar els alumnes una situació similar a la que té lloc en el ple de l'Ajuntament i poder exposar les seves opinions sobre el tema que s'ha proposat i que en aquesta ocasió ha estat el temps lliure i d'oci de la joventut al municipi d'Eivissa.

Els joves han proposat moltes idees d'oci saludable com la possibilitat de fer acampades, organitzar excursions o festes sense alcohol. També estan interessants en classes d'idiomes estrangers com el xinés, el japonès o el noruec, campionats de videojocs i maratons de cinema manga.
Per altra banda, també s'ha parlat del botelló que, segons els Quaderns Gadeso, és l'activitat més realitzada pels joves de l'arxipèlag.
Sobre aquest tema, els joves han demanat major vigilància i control als establiments que venen alcohol als joves.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es realitzarà un seguiment de les activitats que s'han proposat per tal de posar-les en marxa als propers mesos.