Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja oberta

El programa d’activitats a les platges de la ciutat d’Eivissa “La platja està oberta tot l’any” organitzat per la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, comença aquest cap de setmana amb activitats esportives, jocs cooperatius i tallers per a infants a les platges de Talamanca i Figueretes.

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha presentat la nova edició del programa “La platja esta oberta tot l’any” que comença aquest cap de setmana a les platges de Talamanca i Figueretes amb activitats esportives, lúdiques i tallers per als infants.   

El programa d’activitats, organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa en  col·laboració amb el Consell Insular, comença un mes abans respecte altres edicions i durant aquest cap de setmana ja es podran practicar esports i fer activitats a les platges de Talamanca i Ses Figueretes. Les activitats es duen  els dissabtes i diumenges des de les 10 del matí fins les 13:30 hores.

S’han previst activitats esportives com futbol-platja, caiac, paddle surf, vòlei-platja, handbol, pales i rugby –tag.
Pel que fa als tallers que s’impartiran, hi haurà tallers de pintura, ioga, bijuteria, mandales, fang, imants, xapes i manualitats per als mes petits. Quan als jocs dirigits als infants, hi haurà jocs cooperatius, jocs amb paracaigudes, jocs populars, gym-khana , jocs de reptes i jocs d’arreu del mon.
 
La regidora Glòria Corral ha destacat que “per primera vegada el programa d’activitats a les platges s’ha avançat un mes aproximadament respecte a altres edicions degut a que enguany ja hi ha hagut molts d’establiments hotelers oberts durant tot l’any a aquestes zones turístiques”. Per altra banda, els responsables hotelers han agraït la posada en marxa de les activitats ja que poden oferir als seus clients la possibilitat de practicar esports i de tenir activitats a l’aire lliure a més de poder visitar la zona Patrimoni de la ciutat d’Eivissa.

A la presentació hi han assistit representants dels sector hoteler de Figueretes i Talamanca, responsables de les empreses d’esports que realitzaran les activitats i representants de l’associació de veïns de Figueretes i Talamanca.
Les activitats es perllongaran des del mes de març fins el diumenge 21 de maig.

Les persones interessades en apuntar-se a les activitats esportives ho poden fer enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 971399232.

Enllaç a:
· Programa d'activitats en pdf
· Tall de veu de la regidora de Turisme i Comerç, Glòria Corral