Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carrer A Costa RamonL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, han visitat avui la finalització de les obres del carrer Antoni Costa Ramon, situat entre la plaça del Sol i el Baluard de Sant Joan, a Dalt Vila.

Aquestes obres s’emmarquen en el projecte de millores als carrers dels barris de Dalt Vila, la Marina i sa Penya que l’Ajuntament d’Eivissa duu a terme per tal de millorar el nucli històric de la ciutat.  
Les obres al carrer Antoni Costa Ramon, han consistit en la renovació del paviment, amb la preservació dels còdols que hi havia, la instal·lació de noves canalitzacions per al sanejament, realitzant la separació de pluvials i fecals, i la instal·lació de nous embornals al llarg del carrer per tal de recollir correctament l’aigua de la pluja, també s’hi ha canviat l’enllumenat públic.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat la importància d’aquest carrer que connecta la entrada des de el Portal Nou i es Baluard de Sant Pere fins al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, i ha destacat la tasca de la separació de les canalitzacions, fet que es treballa en totes les obres que dur a terme aquest ajuntament per incloure i millorar les infraestructures al casc històric de la ciutat.

Pel que fa al cost de les obres de remodelació del carrer Antoni Costa Ramon, és de 194.635,95 euros i el projecte està finançat per el Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

Entre les actuacions que s’han dut a terme per l’Ajuntament d’Eivissa durant aquest hivern en destaquen les executades al carrer Barcelona, carrer Manel Sorà amb Josep Verdera i carrer de sa Creu. Les previsions d’intervencions a altres indrets de Dalt Vila son rehabilitacions i millores als carrers Soledat, Hospital, carreró de Santa Llúcia i carreró practicant Palau.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz