Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bloop FestivalL’artista urbà Ino realitza una obra sobre les conseqüències del canvi climàtic a la façana de l’escola de sa Bodega. Es tracta d’una de les accions artístiques emmarcades dins del Bloop Festival que enguany té com a temàtica els canvis.

L'avanç de Bloop contínua amb l’obra que l’artista urbà Ino està realitzant al mur de la façana de l’escola de sa Bodega.
Es tracta d’una obra, basada en la temàtica dels canvis, en la que l’artista s’enfronta al problema del canvi climàtic mostrant que no és un joc d’infants.
Després de la finalització del treball de l’artista Spaik, al túnel del Soto, aquesta és la segona acció artística que es fa en el marc del BLOOP International Proactive Art Festival a la ciutat d’Eivissa.

Amb la seua obra, l’artista Ino ofereix el seu talent al servei de la comunitat eductiva oferint una nova eina per a ensenyar tolerància i, en aquesta ocasió, les conseqüències del canvi climàtic

Aquestes obres es troben dins del recorregut anomenat OpenAir Gallery. Tot el conjunt de murals que s'han realitzat sota el paraigua del festival forma part d'un projecte ampli de requalificació urbana a mitjà i llarg termini ideat per BLOOP.
El projecte va néixer per canviar l'escenari urbà, augmentant el valor estètic d'àrees sense un especial atractiu visual. Fins al moment, la galeria compta amb més de 20 obres d'artistes internacionals repartits per la illa.

BLOOP International Proactive Art Festival en la seva setena edició tindrà lloc, des del 23 d'agost al 9 de setembre, en l'àmbit de tota l'illa, tenint aquest any la ciutat d'Eivissa com la seua seu central, des de la qual es divulgarà l'art proactiu a un públic més ampli. L'objectiu del festival és sensibilitzar a un públic universal sobre temàtiques socials a través de l'art comprensible per a tots sota el lema, “l'art és per a tots”.

En aquesta edició, es podrà participar d'exposicions, instal·lacions interactives, tallers dirigits a nens, vídeo mapping, pintura, escultura, disseny i creativitat i l'última tendència en l'art: la realitat virtual.