Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Feim BarriComença la tercera edició de Feim Barri, el programa de dinamització als barris d’Eivissa amb la temàtica de Tots Sants: Feim Barri, Feim Necròpolis. Es preveuen tallers infantils, trencada de fruits secs i visites a la casa pagesa des Porxet. El Museu de Puig des Molins celebrarà una jornada de portes obertes.

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa organitza una nova edició de Feim Barri, el programa gratuït de dinamització als barris d’Eivissa, que començarà el proper dissabte dia 28 d’octubre a la Necròpolis de Puig des Molins.

"Feim Barri Feim Necròpolis" es dividirà en tres parts, per una banda els tallers infantils, que es realitzaran durant el matí des de les 11.00 fins a 14.00 hores i a la tarda de 16.00 a 19.00 hores. Els tallers infantils tenen l’objectiu de que no es perdin les tradicions d’Eivissa per Tot Sants. Per aquest motiu, els més petits podran gaudir de tallers tradicionals de manualitats de Tots Sants, rituals funeraris, taller d’elaboració de panellets, trencada de pinyons, maquillatge de por, elaboració de rosaris de Tots Sants i taller de fanalets amb llum.

D’altra banda des de les 19 h fins a les 22.30 h s’ha organitzat una Trencada de fruits secs mentre es poden escoltar llegendes eivissenques, narrades per l’actriu Àngels Martínez Contreras. Degut al gran èxit de públic enregistrat l’any passat, enguany també es compta amb la col·laboració dels Amics dels Museu que, a partir de les 19 hores i fins a les 23 hores, oferiran les visites a la Casa Pagesa des Porxet cada 30 minuts.

La visita a la casa Pagesa des Porxet duu el nom de “Benvinguts a es Porxet, casa fantasma”, ja que a través de les interpretacions de 14 actors caracteritzats de la Nit de Tots Sants, s'ofereix un recorregut ple de sorpreses i ensurts, per la Casa des Porxet i els seus voltats.

A partir de les 21 hores, aquesta activitat serà per a majors de 12 anys.
Enguany els participants, una vegada finalitzat el recorregut, podran tornar al lloc de sortida amb un minibús que ha habilitat l’Ajuntament d’Eivissa.

Per a la visita cal inscriure’s a l'Oficina Turística, al 971399232 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’altra banda el Museu es sumarà al Feim Barri duent a terme una jornada de portes obertes del museu durant el matí.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ha afirmat que “amb la celebració de la tercera edició de Feim Barri es consolida el programa de dinamització a l’agenda de la ciutadania d’Eivissa. Un fet que permet comptar amb diferents activitats gratuïtes als diferents barris del municipi i fer una ciutat més participativa”.

La programació de Feim barri d’aquest trimestre, es completarà amb la celebració de "Feim Barri Feim Tradicions" que es durà a terme el dia 18 de novembre a la Casa de Can Tomeu i "Feim Barri Feim Nadal" que es realitzarà el dia 16 de desembre.

Enllaç a:
· Programa "Feim Barri, Feim Necròpolis"