Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

patronat de musica

El proper divendres 15 de desembre a les 18 hores es duran a terme les audicions de Nadal del Cor Infantil i Juvenil de la Ciutat d’Eivissa al Passeig de Vara de Rey i posteriorment les Audicions de les Agrupacions de l’Escola de Música del Patronat de Música d’Eivissa al Espai Cultural Can Ventosa.

Les audicions del Cor Infantil i Juvenil estaran dirigides per Lourdes Roig. En cas de pluja, les audicions no es cancel·laran sinó que es duran a terme en el seu conjunt a l’Espai Cultural de Can Ventosa.

D’altra banda també divendres 15 de desembre es duran a terme diferents activitats a la biblioteca de Can Ventosa enmarcades en la programació nadalenca que ha organitzat l’Ajuntament d’Eivissa.

A les 18 hores és durà a terme el taller de manualitats infantils Pinta i decora la biblioteca per nadal, entre tothom es decoraran les sales de la biblioteca i es farà un rodolí per a cada floc de neu que es realitzi i així es donarà poesia a l’hivern. Aquesta iniciativa de la decoració de la biblioteca es realitza dins una iniciativa que duu a terme la biblioteca municipal, que és decorar la biblioteca segons l’època de l’any i oferir títols vinculats amb la època de l’any. Des de la biblioteca es duu a terme aquesta iniciativa per fomentar la lectura i fer l’espai agradable i adequat al moment de l’any que es viu, en aquest cas al Nadal.

També enmarcat dins aquesta iniciativa i el programa de Nadal es durà a terme a partir de les 19 hores el conta contes Ja és hivern a la biblioteca a càrrec de Neus Moreno.