Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

En la playa sola de noche

Ushuaia VoleyLa regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, i l’equip del Club Ushuaïa Ibiza Voley, han presentat la campanya de promoció turística que es realitzarà, per primera vegada, durant la celebració de la Copa del Rey de vòlei que tindrà lloc el proper cap de setmana a Sòria.

La campanya consisteix en que els jugadors regalaran samarretes promocionals a l’afició i una d’elles, en el seu interior, porta un premi que consisteix en dues nits d’hotel per a dos persones a la ciutat d’Eivissa. Aquesta acció compta amb la col·laboració de la Federació hotelera d’Eivissa i Formentera.

La regidora de Turisme, Glòria Corral, ha afirmat que "a més de participar en les fires de promoció de Fitur, World Travel Market o la ITB de Berlin, també realitza accions promocionals, dirigides a col·lectius específics, de la ciutat d’Eivissa com a destinació de turisme esportiu i que, aquesta campanya amb l’Ushuaïa Ibiza Voley permetrà donar difusió a la ciutat d’Eivissa i els seus valors patrimonials en temporada baixa".

El portaveu de l’Ushuaïa Ibiza Voley, Joan Marí, ha mostrat la seva satisfacció en col·laborar en la campanya  de promoció de la ciutat d’Eivissa i poder mostrar tot el que ofereix la ciutat als esportistes que la visiten en les diferents proves que tenen looc al llarg de l’any.

Dins d’aquesta campanya promocional amb els esportistes, la regidoria també aporta material promocional que s’engeguen als jugadors dels equips de fora de l’illa que venen a Eivissa a competir i, durant les retransmissions per streaming dels partits, es difonen vídeos promocionals de la ciutat d’Eivissa que destaquen l’oferta cultural, patrimonial i gastronòmica.
L’equip eivissenc de l’Ushuaïa Ibiza Vóley es desplaça demà dijous dia 22 a Sòria on es disputarà la 43 edició de la Copa del Rey al poliesportiu de Los Pajaritos. Els equips Urbia Voley Palma, CV Teruel, Unicaja Almería, FC Barcelona, Ushuaïa Ibiza Voley a més de l’organitzador, Río Duero Soria, lluitaran per aconseguir aquesta copa.