Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaAjuntament d’Eivissa, Consell Insular d’Eivissa i l’Institut d’Innovació Empresarial organitzen una jornada de formació per donar eines de modernització i millora als petits empresaris. Les jornades comencen el proper 21 març.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb el Consell Insular d’Eivissa i l’Institut d’Innovació Empresarial, organitzen unes jornades de formació per a comerços per a petits empresaris amb la col·laboració de les principals associacions del sector.  

Aquesta es realitza per tal de donar noves eines als comerciants de la ciutat i ajudar a millorar els seus negocis.

Les Jornades de Formació per a comerços, estaran dividides en tres blocs diferents. La primera que es durà a terme el proper dimecres 21 de març titulada "Guia de bones pràctiques. Souvenir LAB", va destinada a les botigues de petits records d’Eivissa. A la xerrada s’explicaran pautes i consells, així com tendències i demandes dels clients. La formació serà a càrrec d’Antònia Genovat, tècnica en disseny d’interiors d’IDI, especialista en marxandatge visual.

La següent jornada serà "Cap a on va el comerç; reptes de futur del comerç urbà", on es tractaran els principals pilars de la dinamització i la promoció del comerç urbà. Aquesta formació es realitzarà el 10 d’abril a càrrec d’Oriol Cesena, economista especialitzat en màrqueting i comercialització de Focalizza, consultora especialitzada en comerç i desenvolupament local.

Per cloure les jornades, es durà a terme una taula rodona amb la participació de dos comerciants de la ciutat, Elisa Pomar; de Joies Elisa Pomar, i amb Daniel Ramon, de Botigues La Sirena. En aquesta taula rodona, que porta el títol "De l’analògic al digital", es parlarà de com ha evolucionat la comercialització en el punt de venda, la importància de com mostrar-se al món i com utilitzar el màrqueting digital per guanyar visibilitat i relacionar-se amb els clients. També es parlarà de com utilitzar els mitjans socials per fer-se visible i millorar les perspectives de negoci.

Totes les jornades s’han organitzat en horaris adaptats per als comerços. Les dues primeres jornades es duran a terme de les 13.30 hores a les 16h i la cloenda de 20h a 21.30h. A totes les sessions s’oferirà també un piscolabis de producte local pels assistents degut als horaris de les sessions

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, explica que ‘amb aquestes iniciatives volem impulsar el teixit comercial de la nostra ciutat, millorant la formació donam eines al petit comerç per arribar millor als seus clients’

Les inscripcions s’han de realitzar a través de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, al telèfon 971397600 ext: 24210 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..