Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d’Eivissa ha dut a terme, el passat dissabte dia 7 d’abril, un control específic de motocicletes i ciclomotors a dos punts de la ciutat.
Dels 40 vehicles verificats, s’han interposat 6 denúncies, la majoria per alteració de les característiques del vehicle, s’han immobilitat 3 vehicles i s’han denunciat a 4 conductors.

Durant aquest control de trànsit, la Policia Local d’Eivissa també ha detingut a un home per incomplir una ordre d’allunyament. Durant el control, el ara detingut, fa cas omís de l’ordre de parada que li dóna la Policia Local per a identificar el seu vehicle. Uns metres més endavant, els agents detenen el vehicle i procedeixen a la identificació dels ocupants. Desprès de consultar les bases de dades, s’observa que l’home té una ordre d’allunyament de la dona amb la que circulava dins del cotxe.

Es procedeix a la seva detenció i posada a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona nº1 d’Eivissa. El vehicle que conduïa va ser traslladat al dipòsit municipal de vehicles.

Per altra banda, durant la nit passada, a les 23.15 hores, la Policia Local d’Eivissa ha detingut a un home per atemptat contra l’autoritat, intentant agredir als policies locals en el moment de les gestions administratives, i dos delictes contra la seguretat vial per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i per la negativa a realitzar les proves amb l’etilòmetre.

La Policia Local d’Eivissa també ha interposat una denúncia a un home contra la seguretat vial per conduir sota els efectes de l'alcohol. Es dóna la circumstància de que l’home va arribar a una benzinera de la ciutat, aparcant el cotxe a les seues instal·lacions i quedant-se dormit al seu interior. Els operaris de la benzinera trucaren a la Policia Local que, després d’observar que el conductor es trobava sota els efectes de l’alcohol, varen practicar les proves, donant com a resultat positiu de 0.77 mg/l i 0.80 mg/l, tres vegades més de la taxa permesa.