Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres estadi de Can MissesLes obres d’impermeabilització i reparació de les graderies de l’estadi de Can Misses han començat aquesta setmana. S’han adjudicat a l’empresa Go&Go mulltiservicios S.L per un import de 190.481,83 euros, IVA inclòs, i el termini d’execució és de sis setmanes.

L’obra que es realitza a les graderies de l’estadi de Can Misses contempla la reparació, impermeabilització i col·locació de seients i es desenvolupa, primer amb l’extracció dels seients, restauració de les esquerdes i trencadures, anivellament del terra, neteja de la grada i impermeabilització.

Posteriorment s’ha projectat la col·locació de seients de PVC de color vermell als mòduls centrals de la grada amb la paraula Eivissa en color blanc. En total es col·locaran 1.678 seients dels quals 1.489 seran vermells i la resta blancs. L’inici de les obres no interfereixen al desenvolupament dels partits previstos pels propers caps de setmana ja que es tracta de les feines preparatòries.
Aquesta obra, juntament amb la que s’executarà durant aquest estiu a la pista d’atletisme que consisteix en la renovació completa de la superfície sintètica, actualment està en fase de contractació. Ambdues es realitzen gràcies al conveni signat amb el Consell Insular d’Eivissa.