Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia sense TabacL’Ajuntament d’Eivissa, a través del seu Pla Municipal sobre Drogues, organitza demà dijous dia 31 de maig amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, una campanya de conscienciació  i informació a la població sobre els riscs que suposa el consum de tabac per a la salut i animar als fumadors a deixar de fumar.

La campanya de sensibilització sobre la problemàtica del consum de tabac s’anomena ‘Una peça de fruita per un cigar’ i consisteix en evitar el consum d’un dels cigars diaris i canviar-ho per una peça de fruita. 


Aquesta campanya es realitza en col·laboració amb el servei d’Atenció Primària de l’IB Salut, el Grup Policlínica i l’Associació Espanyola Contra en Càncer (AECC) i l’Associació Pitiusa d’Ajuda a Afectats de Càncer (APAAC).

Les diferents entitats i institucions que actuen en matèria de tabaquisme compartiran una mateixa taula informativa, que estarà instal·lada al Parc de la Pau en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, per tal de donar als ciutadans una atenció més global i àmplia de tots els serveis  i recursos d’ajuda contra el tabac.

Durant la jornada els ciutadans que s’apropin podran obtenir informació sobre el tabac, sobre els tractaments de deshabituació i es podran realitzar espirometries, una prova que serveix per mesurar la funció pulmonar.