abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Edifici Santa MargaritaUna vegada realitzada la retirada del cablejat elèctric i de serveis de l’edifici de Santa Margalida I per part de GESA, Telefonia i Jazztel, situat a l’avinguda d’Isidor Macabich, cruïlla amb carrer Madrid, i finalitzada la retirada interior de tot el material, les feines d’enderroc continuaran el proper dimarts dia 24 de juliol, a partir de les 8 del matí, moment en què la màquina procedirà a l’enderrocament de l’estructura de l’edifici.

Per aquest motiu, des del dimarts dia 24 de juliol, el tram del carrer Madrid més proper a l’edifici, quedarà tancat al trànsit i es prohibeix l’aparcament al tram de façana de l’edifici de l’avinguda d’Isidor Macabich. En aquesta avinguda, el trànsit no es veurà afectat per les feines d’enderrocament quedant dos carrils de circulació, tal i com esta ara mateix.

La circulació al carrer Madrid, en el tram comprès des del carrer Aragó i del carrer del Bisbe Carrasco fins a l’avinguda d’Isidor Macabich, romandrà tancat fins els dijous dia 26 de juliol.

L’empresa que dur a terme l’obra d’enderrocament és Construcciones y Desmontes Ribera Navarra.
Posteriorment l’Ajuntament d’Eivissa habilitarà un aparcament, al solar de 947 m2, amb capacitat per a 40 vehicles (una plaça adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, i 14 places per a motocicletes.