Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Control PoliciesLa Policia Nacional i la Policia Local d’Eivissa han dut a terme diferents controls de drogues, alcoholèmia i de seguretat ciutadana a diferents punts de la ciutat les nits del 13 i 14 d’octubre.

El resultat dels controls han estat de 25 denúncies per conduir sota els efectes de les drogues, 7 denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol, 1 denúncia per conduir amb un permís que no és vàlid i 47 actes per infracció a la Llei de Seguretat Ciutadana per tinença de substàncies estupefaents, d’un total de 115 vehicles verificats. 

D’altra banda la Policia Local d’Eivissa ha retirat 27 vehicles durant la realització d’un control de vehicles abandonats a diferents punts del municipi el passat dissabte 12 d’octubre. D’aquests, 3 vehicles han estat retirats per abandonament, 19 per estacionar a la via pública sense l’Assegurança Obligatòria de Vehicles, 3 per precintes de l’Ajuntament d’Eivissa i d’altres ajuntaments, 1 vehicle denunciat per falta d’autorització administrativa i 1 vehicle immobilitzat per falta d’ITV i impagament de denúncies.