Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vara de Rey Tercer lloc  Urban Design & Architecture Design AwardsLa remodelació de Vara de Rey i el seu entorn dissenyada per Aldayjover queda en el tercer lloc dels premis Urban Design & Architecture Design Awards.

La remodelació del passeig de Vara de Rey i el seu entorn per obtenir un gran espai per a vianants al centre de la ciutat, promoguda per l’Ajuntament d’Eivissa, ha rebut un nou reconeixement pel seu disseny, obra del gabinet d’arquitectura Aldayjover, que ha rebut el tercer premi en l’edició d’aquest any dels Urban Design & Architecture Desing Awards, donats a conèixer ahir.

El projecte de transformació urbana i posada en valor del recinte emmurallat de Dalt Vila escomés en una gran àrea del centre de la ciutat ha resultat el més valorat per darrera només d’un projecte de peatonalització a Alemanya i una passarel·la innovadora executada a la ciutat californiana de Sant Francisco.

En aquesta edició dels guardons que atorga Architecture Press Release s’han valorat un total de gairebé 700 projectes, el que representa uns 30 projectes per a cada una de les 23 categories considerades per aquests premis.

APR proporciona continguts sobre arquitectura a més d’un centenar de mitjans especialitzats i blocs de prestigi sobre disseny, arquitectura i urbanisme de tot el món, amb una audiència global de 500 milions de persones. El jurat d’aquesta edició s’ha mostrat ‘aclaparat per l’àmplia varietat de projectes que exhibeixen innovacions i intel·ligència des d’arreu del món’.

Enllaç a:
· Certificat Tercer lloc Premis Urban Design & Architecture Design AwardsUrban Design & Architecture Design Awards
· Web Architecture Press Release