Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pista de petanca al parc de la PauL’Ajuntament d’Eivissa acaba les feines per habilitar dues pistes de petanca al Parc de la Pau, un altre dels projectes participatius decidits pels ciutadans aquest any.

L’Ajuntament d’Eivissa ha acabat les feines per habilitar dues pistes de petanca al Parc de la Pau. Aquest és un dels projectes inclosos en els pressupostos participatius d’aquest any, als que hi havia destinada una partida de 450.000 euros per aquest any 2018. En aquesta actuació, pressupostada en 20.000 euros, s’atén una petició rebuda dels vesins d’aquesta zona i també dels majors usuaris de la Llar Eivissa, situada a la vora.

Precisament per aquesta demanda del centre social per a majors es va decidir situar aquestes noves pistes en un espai proper a aquest equipament. Es dóna el fet que en aquest parc no hi havia pista de petanca.

Per aquest 2018, varen ser sis les propostes finalment escollides, entre les que hi havia la renovació de les jardineres del barri de ses Figueretes; la renovació de les pistes esportives del col·legi de Sa Graduada, acabada fa uns dies; la senyalització d’un carril-bici a Can Misses; la millora i renovació dels jocs infantils a l’avinguda del 8 d’Agost, que era la despesa més gran prevista a la convocatòria amb 100.000 euros de presupost; la millora de les voreres del carrer Madrid, actualment en execució, i el condicionament de les voreres del carrer Lleó, iniciades fa alguns dies.

Totes aquestes propostes, un cop adjudicades, varen suposar un desembors inferior a l’inicialment previst, fet que ha possibilitat incloure alguna inversió més de les seleccionades gràcies als diners romanents, agafant sempre la primera d’entre les que havien quedat excloses en un primer moment. Així, aquest any s’ha pogut fer també aquesta pista de petanca, a més de la renovació de l’enllumenat del camí des Gorg, tots dos projectes varen quedar fora de la primera selecció.

Pel proper 2019 s’ha reservat també una partida de 450.000 per finançar projectes decidits a través d’un procés de participació ciutadana que ja és en marxa, en la fase d'avaluació de propostes.