Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cafeteria Can BotinoLa mesa de contractació de l’Ajuntament d’Eivissa proposa adjudicar pels dos propers anys el servei de cafeteria de Can Botino a una empresa que es compromet a oferir producte local i agricultura ecològica.

La mesa de contractació de l’Ajuntament d’Eivissa ha proposat adjudicar el servei de cafeteria i bar de Can Botino a l’única empresa que optava a aquesta licitació per un cànon anual de 3.300 euros i una durada de dos anys, després d’una licitació prèvia que havia quedat deserta.

L’empresa, que haurà de presentar la documentació completa abans de poder formalitzar aquesta adjudicació, compleix amb tots els criteris que es valoraven per a la licitació. Així, es compromet a oferir producte local i saludable com els elaborats a base de pans integrals i lactis de baix contingut en grasses.

La proposta de la mesa de contractació també valora el fet que aquesta empresa no només es compromet a adquirir de forma preferent els productes ecològic de pagesos locals com els que comercialitza sinó que també pot disposar per a la seva cuina de la producció de la seva pròpia finca, Can Gustí de Baix. A més d’oferir cuina eivissenca a la seva carta, també haurà de disposar de pastisseria tradicional. També disposarà d’una bústia de suggeriments, entre les millores proposades.

Un altre dels compromisos que compleix l’empresa proposada és el de comprometre’s a acollir 12 activitats de promoció anuals, a raó de tres trimestrals.