Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura convenis Mar Blava PimeefL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Medi Ambient, Montse Garcia, ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb la presidenta de l’Associació Aliança Mar Blava, Verónica Núñez, per a la protecció del municipi i el seu àmbit davant projectes d’exploració i explotació d’hidrocarburs al mediterrani nord-occidental.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament d’Eivissa aportarà la quantitat de 6.000 euros a l’Aliança Mar Blava per a que porti a terme la seua activitat que inclou a més, la necessitat de promocionar i fomentar les diferents activitats de defensa del medi ambient marí de l’illa d’Eivissa.

Aliança mar Blava és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit balear, amb una llarga experiència en el camp de la defensar de la mar i la costa nord-occidental de la mediterrània. Els seus objectius principals són identificar, denunciar i vigilar temes d’importància que afectin al desenvolupament de projectes d’exploració i explotació d’hidrocarburs que posin en perill la biodiversitat, els ecosistemes i el medi marí. També desenvolupem projectes per informar sobre la protecció i conservació dels ecosistemes i promouen el desenvolupament sostenible.

Per altra banda, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Comerç i Turisme, Glòria Corral, ha signat un conveni de col·laboració amb el president de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, Alfonso Rojo, amb una aportació de 5.000 euros, per a la implantació de programes de serveis de suport a la creació i consolidació de projectes empresarials, de manera especifica, el lliurament dels premis Elevator Pitch a la Jornada Eivissa Crea Empresa, i les accions de Mentoring que es posaran en marxa durant les properes setmanes.

Pel que fa al desenvolupament d’acords de mentoring, les persones emprenedores i joves empreses d’Eivissa Crea seran mentoritzades per persones empresàries amb més experiència i reconeixement, el mentor, que els hi ensenya, aconsella, guia i ajuda. En primer lloc s’identificarà a les persones empresàries que seran mentors i mentores i se’ls impartirà una formació bàsica. Posteriorment es buscaran les parelles, juntament amb l’Ajuntament d’Eivissa, entre persones empresàries mentores i persones emprenedores, s’establiran les reunions i s’avaluaran les accions de mentoring.