Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa arresta un home acusat de violència contra les dones després d’agredir en diverses ocasions a la seua ex parella.

La Policia Local d’Eivissa va procedir a la detenció al barri de Can Misses d’un home de 24 anys acusat de violència contra les dones després que la seua ex parella denunciés haver patit diverses agressions a mans de l’acusat, que també l’assetjava.

Els fets varen passar en la matinada del passat dissabte, 4 de maig, quan a la central del 092 es va rebre la cridada de dues dones que demanaven la presència policial al seu domicili perquè l’ex parella d’una d’elles les estava amenaçant i cridava repetidament a la porta del domicili amb la pretensió d’entrar a l’interior.

Dos dotacions policials es presentaren al lloc dels fets, a les immediacions del col·legi Mestral, per detenir l’home. Segons el testimoni recollit pels agents, aquest portava diversos dies assetjant la que havia estat la seua parella i amb qui havia conviscut abans i amb la que havia tallat recentment.

Des que havien trencat la relació, el detingut apareixia pel domicili d’ella i al seu lloc de treball, arribant-la a agredir en diverses ocasions. Com a resultat, la víctima presentava diversos hematomes. Segons la víctima, el llogater de l’habitatge que compartien havia expulsat el detingut feia uns dies en conèixer aquests episodis de violència.