Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mosaic Bob MarleyL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la presidenta de l'associació de veïns d'Es Pratet, Carmen Cárcel i del professor i la cap d'estudis de l'Escola d'Arts i Oficis d'Eivissa, han presentat el mosaic del cantant Bob Marley que ha quedat instal·lat a la plaça des Pratet.

Es tracta d’una reivindicació de l'associació veïnal que, en record de la històrica actuació que va realitzar el cantant a aquest barri, havia sol·licitat que quedés indicat. El mosaic, que fa 114 cm d’ample i 144 d’alt, ha estat realitzat l'Escola d'Arts i Oficis d'Eivissa.

També s'ha encarregat una placa explicativa, que estarà en tres idiomes català, castellà i anglès, on s'especificarà que Bob Marley va celebrar en aquest indret, el 23 de juny de 1978, el seu únic concert a Espanya i en record d'aquesta històrica actuació s'ha realitzat aquest mosaic.

La presentació ha tingut lloc, unes hores abans de l’inici de les festes d’aquest barri que comencen a partir de les 20 hores amb jocs infantils, actuació de sa Colla de sa Bodega i de la companyia flamenca Miguel Barranco.