Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Valle IntrapJa estan a la venda les entrades dels espectacles teatrals ‘Valle Intrap. Barra libre de Luces de Bohemia’ i d’ ‘Un marido ideal’. En el cas de ‘Valle Intrap’ el preu és de 15 € venda anticipada i 18 € en taquilla el mateix dia de la funció, i en el cas d’ ‘Un marido ideal’ el preu és de 20 € venda anticipada i 22 € en taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden conseguir a la recepció de Can Ventosa o al web www.eivissa.es.

Recordem que ‘Valle Intrap. Barra libre de Luces de Bohemia’ es representarà a l’escenari de Can Ventosa el dissabte 28 de setembre a les 21.30 hores. L’obra és una versió lliure del clàssic de Valle-Inclán, adaptant les patètiques aventures de Max Estrella i Latino de Híspalis al dia d’avui i amb un fons musical i estètic manllevats de l’escena urban i trap. L’adaptació i direcció ha anat a càrrec de Kees Harmsen i l’obra està interpretada per Mario Alonso, Mateu Bosch, Katia Braun, Nacho Dámaso, Pablo Tercero i Susana Álvarez.

Per la seua banda, ‘Un marido ideal’ es representarà a Can Ventosa el dissabte 5 d’octubre a les 21 hores. En aquesta ocasió es tracta d’una versió de l’obra d’Oscar Wilde, dirigida per Juan Carlos Pérez de la Fuente, e interpretat per Juanjo Artero, Ana Arias, Dani Muriel, Candela Serrat i Ania Hernández.