Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa disposarà d’una nova sala de control i gestió d’emergències que permetrà disposar de dades, millorant així l’anàlisi i definició d’una adequada política de seguretat ciutadana i vial al municipi.

El projecte consisteix en la modernització de la sala de Control 092 de la Policia Local d’Eivissa amb el subministrament, posada en servei i formació d’usuaris, d'un sistema multi pantalla (videowall) a més del subministrament de mobiliari ergonòmic. També inclou llocs de treball informatitzats amb diferents programes informàtics i la integració en el programa de control de les càmeres de videovigilància que actualment té desplegades la Policia Local als centres oficials. Finalment, es proporcionarà formació als agents responsables de la nova sala de control i designats per la Policia Local d'Eivissa.

El projecte està actualment en licitació, amb un pressupost màxim de 99.762,08 €, IVA inclòs. Les empreses poden presentar les seves ofertes fins el dia 27 de setembre.

Per a la regidora de Policia Local d’Eivissa, Rosa Rubio, “amb la nova sala de control i gestió d’emergències, es facilitarà als agents de la Policia Local d’Eivissa, una millor disponibilitat de dades que es generen a través dels sistema de gestió, millorant així l’anàlisi d’aquestes per disposar d’informació per a definir una adequada política de seguretat ciutadana i vial per al municipi d'Eivissa”.

La Policia Local d'Eivissa disposa actualment d'una sala de gestió d'emergències i comunicacions que bàsicament gestiona la xarxa interna de la Policia Local, estant alguns dels seus sistemes informàtics i comunicacions obsolets, descatalogats o no integrats, i amb una estructura en connexions molt bàsica.

L'Àrea de Seguretat de l'Ajuntament d'Eivissa, té com a objectiu integrar en una única sala de gestió d'emergències a totes les agències que integra aquesta Àrea: Policia Local, xarxa interna de comunicacions, trànsit exterior.

Enllaç a:
· Perfil del Contractant
· Tall de veu de la regidora de Policia Local d’Eivissa, Rosa Rubio