Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Associació Nunca Solos a Hospital de Can MissesL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Voluntariat, Montse García, han visitat l'espai de l'associació Nunca Solos a l'Hospital de Can Misses, a la que l'Ajuntament d'Eivissa ha donat dos mobles-biblioteca per al trasllat de llibres a les habitacions.

L'Associació Nunca Solos, formada per infermeres de l'hospital, voluntaris i voluntàries, es va posar en marxa fa tan sols tres mesos per tal d'entretenir i fer un servei d'acompanyament a aquells pacients, ingressats a la Unitat d'Hospitalització de Medicina Interna, que es troben tots sols durant el seu ingrés i donar suport també als familiars dels pacients per tal de reduir el cansament físic i mental al qual estan sotmesos.

Els membres de l'associació, donat que són professionals del mateix hospital, van comprovar que l'estat d'ànim de les persones ingressades millorava si tenien algun tipus d'activitat per distreure's durant la tarda. La presidenta de l'associació i infermera de l'Hospital de Can Misses, Rosario de las Heras, va comprovar que durant les hores que els pacients es trobaven realitzant activitats no pensaven tant en les seves malalties i els permetia socialitzar amb altres pacients que es troben a la mateixa planta.

Actualment Nunca Solos dona servei a 33 pacients que es troben ingressats a l'Hospital de Can Misses i tenen un horari d'atenció de 17 a 20 hores.

Les activitats organitzades van des de la projecció de pel·lícules, jocs de taula, pintura fins a l'oferiment de lectures als pacients ingressats.

Les persones interessades a fer voluntariat amb l'Associació Nunca Solos Ibiza, poden enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 659051764.