Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Corto y cambio de rolL'Ajuntament d'Eivissa, a través de la Regidoria d'Igualtat, participa en la nova edició del projecte ‘Corto y cambio de rol’, que té com a objectiu sensibilitzar en igualtat i contra les violències masclistes a la joventut. ‘Corto y cambio de rol’ té la particularitat que, en la seua lluita contra les conductes sexistes, utilitza com a ferramentes la interpretació i el llenguatge audiovisual. Aquesta és una activitat gratuïta gràcies al finançament de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona, i del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Aquesta iniciativa està dirigida a persones d’entre 14 i 18 anys, i té una duració de set mesos. S’inicia el dimarts 29 d'octubre i s’estendrà fins al mes de maig de 2020. Es realitzarà tots els dimarts de 17.30 h a 19.30 h al Centre de Creació Jove C19, situat al carrer Castella, 19.

Els i les joves participants en ‘Corto y Cambio de Rol’ han de desenvolupar totes les fases de realització d’un curtmetratge, des de l’escriptura de la història fins a la seua interpretació, gravació i edició final. El resultat final d’aquest projecte artístic comú és un curtmetratge per a la promoció de la igualtat de gènere, la diversitat sexual i la prevenció de les violències masclistes. «Així, durant les diverses fases artístiques del projecte, al·lotes i al·lots debaten i reflexionen sobre els rols de gènere i els estereotips, la sexualitat, les relacions sexuals-afectives, la identitat de gènere i les múltiples formes existents de violència masclista» ha explicat la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Claudia Cotaina.

L'alumnat rebrà, durant tots aquests mesos, formacions específiques en cinema, teatre i igualtat de gènere, proporcionades per professionals amb àmplia experiència en el treball socioeducatiu i mitjançant competències artístiques i participatives.

Per a més informació i inscripcions, els interessats poden dirigir-se a l'associació que desenvoluparà el projecte: El Xiringuito Teatre, a través dels correus electrònics: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o dels telèfons de contacte: 654 419 056/ 625 888 484.