Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Espectacle teatral JuanaInterpretat per Aitana Sánchez-Gijón, Chevi Muraday, Carlos Beluga, Maximiliano Sanford i Alberto Velasco, ‘Juana’ és el darrer espectacle de la companyia Losdedade Companyia de Dansa que arriba al Centre Cultural de Can Ventosa el divendres dia 17 de gener, a les 21 hores.

Les entrades de l'espectacle ja estan a la venda i es poden adquirir a través del portal de venta a www.eivissa.es com a la taquilla de Can Ventosa. El preu és de 20 euros anticipada i 22 euros en taquilla el mateix dia de la funció.

Hi ha un temps humà i un temps salvatge. Travessant els boscos de la memòria trobem una dona, moltes dones, unides per un mateix nom, que es pregunten incessantment si hi ha un destí femení a la Terra. Com a ressò del seu propi ressò, en un viatge no cronològic però sí que viscut, la papessa Joana vesteix vestidures masculines i dóna a llum enmig d’una multitud embogida que alberga somnis de lapidació; Joana d’Arc triomfa en el camp de batalla i pateix l’interrogatori de l’inquisidor que planeja cremar-la en la foguera; Joana la Loca enfonsa les seves mans en l’inert cor de Felip el Bell; Sor Juana Inés de la Cruz desitja en clau poètica a la virreina i Juana Doña visita el lloc on el seu marit és afusellat mentre pronuncia les seves últimes paraules d’amor. Els vestigis d’un llegat que retrunyeix una vegada i una altra en les, sovint, sordes oïdes del present.

Direcció i coreografia: Chevi Muraday. Intèrprets: Aitana Sánchez-Gijón, Chevi Muraday, Carlos Beluga, Maximiliano Sanford i Alberto Velasco.

Enllaç a:
· Venda d'entrades on line