Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxiAquest matí l’Ajuntament d’Eivissa ha presentat la seua proposta de calendari de descans per als taxistes del municipi d’Eivissa durant la temporada turística. Aquest calendari afecta a tots els taxistes del municipi, tant assalariats com autònoms, tinguin llicències temporals o tinguin llicències fixes.

El calendari abraça des del 30 d’abril i fins al 18 d’octubre, i estableix tres torns que comptaran amb un dia setmanal festiu rotatiu que seran els dies dilluns, dimarts o dimecres. Els caps de setmana seran sempre laborables. En el cas que algun dia festiu caigui entre dilluns i dimecres, aquest dia serà sempre laborable i el dia festiu es trasllada a dijous.

“Els dies festius i els caps de setmana són sempre les jornades de més feina i les que comporten més beneficis, per això seran sempre laborables i s’ha determinat que el dia festiu setmanal sigui entre dilluns i dimecres”, ha comentat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás, “creiem que aquesta és una proposta raonable i flexible, amb el descans setmanal que garanteix la seguretat i la qualitat del servei, i també permet que tothom treballi els dies amb més feina”.

Aquest calendari serà presentat també a l’assemblea que se celebrarà el divendres a les 11 hores, a la seu del C-19 (carrer Castella, 19) i en la qual el regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, es reunirà amb els professionals de totes les associacions de taxistes del municipi.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás