Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya Fondos de CooperaciónL'Ajuntament d'Eivissa recolza la campanya llançada pels Fons de Cooperació en la qual infants del tot el món demanen un món més just.

L'Ajuntament d'Eivissa recolza la campanya 'Change the world & play', llançada per la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat mitjançant una campanya audiovisual, en la que infants de tot el planeta reclamen que després de la pandèmia pel COVID-19, un nou model de món, més just i igualitari, després de l'esforç que estan fent complint el confinament a casa i les recomanacions sanitàries.

En aquesta creació audiovisual participen nens i nenes de Corea, l'Índia, França, Nicaragua, Guatemala, Paraguai, l'Argentina, Colòmbia, El Salvador, Rússia, el Japó, Palestina, el Sàhara Occidental, Itàlia, Polònia, RD Congo, Burundi, Portugal, Països Baixos, els Estats Units, Romania, Qatar i dels diferents pobles de l'Estat espanyol. Des de l'interior de la seva casa, cadascun d'aquestes nenes i nens expliquen la importància de jugar i la necessitat d'un profund canvi en el model global que preservi, entre molts altres, els seus drets com a infants.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, que enguany exerceix, en representació de l'Ajuntament d'Eivissa, la presidència del Fons Pitiús de Cooperació, anima a totes les institucions a seguir col·laborant amb el Fons Pitiús de cooperació que forma part de la Confederació, 'perquè avui dia es manté la necessitat de realitzar accions mundials per combatre problemes que no tots podem fer-hi front de manera igual. Per la nostra part, com ajuntament, tenim la voluntat de seguir col·laborant amb l'aportació que rep el Fons Pitiús de Cooperació amb el 0,7% del pressupost municipal en ajuda al Desenvolupament i Cooperació perquè puguin seguir avançant en els projectes que tenen en marxa i així, entre tots i totes poder tenir un món més just'.

La Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat és un ens que coordina els diferents fons de cooperació i solidaritat existents en l'Estat espanyol. Constituïda en 1995, actualment formen part el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el Fons Galego de Cooperació de Solidaridae, el Fons Menorquí de Cooperació,l'EuskalFondoa, el Fons Extremeny Local de Cooperació per al Desenvolupament, el Fons Pitiús de Cooperació, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, el Fons Andalús de Municipis per a la Solidaritat Internacional i el Fons Valencià per la Solidaritat. La Confederació és un espai de cooperació que promou activitats compartides de cooperació internacional per al desenvolupament i és interlocutor davant les institucions estatals, europees i internacionals.