abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pistes de padelL'Ajuntament d'Eivissa obre part de les instal·lacions esportives de la ciutat amb restriccions horàries i d'aforament a partir d'aquest dimecres dia 13 de maig.

L'Ajuntament d'Eivissa obre part de les instal·lacions esportives de la ciutat amb restriccions horàries i d'aforament a partir d'aquest dimecres 13 de maig.
Les instal·lacions esportives que tornen a entrar en funcionament són la pista d'atletisme, les pistes de tenis a Can Misses, les pistes de pàdel al complex esportiu d'Es Viver i la part exterior de la galeria de Tir amb Arc.

Pel que fa a les pistes de tenis i de pàdel, es tornen a obrir i l'aforament màxim és de dos jugadors per pista. Es poden reservar les pistes de pàdel a travès de reservapistes.eivissa.es.

Pel que fa a la galeria de tir amb arc, s'utilitzarà per als professionals d'alt nivell i només es podrà utilitzar la part exterior pels entrenaments.
Abans d'entrar a les instal·lacions, els esportistes hauran de seguir el protocol de desinfecció de mans.

Pel que fa a la pista d'atletisme, només es podrà utilitzar per als entrenaments amb un 30% de l'aforament i amb cita prèvia. Es podrà fer la reserva d’hora per pistes de tenis i pista d’atletisme trucant al 971 313564.

Els horaris per entrenaments a la pista d'atletisme són de 8 a 12 hores i de 18 a 21 hores i els grups d'entrenament tindran un màxim de 10 persones cada hora i sempre amb cita prèvia
Les entrades a aquestes instal·lacions esportives no estan obertes per personal que no sigui esportiu i els vestuaris i espais comuns es mantenen tancats.