Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Millora a les viesLa regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa ha dut a terme un seguit de millores i manteniment de diferents vies de la ciutat que inclou la reparació de l’asfalt a les principals avingudes així com la creació d’una plataforma per a vianants i limitadors de velocitat per als vehicles a diferents punts de la ciutat.

Pel que fa a la creació de plataformes úniques, s’ha realitzat aquesta intervenció a un tram que uneix els carrers de Catalunya i Castella. Aquest pas elevat conforma una plataforma única, que permet una millora d’accessibilitat per a tota la ciutadania i en especial a les persones amb mobilitat reduïda, eliminant barreres arquitectòniques i resolent els problemes de mobilitat per als vianants.

Per a la regidora de Vies Públiques, Elena López, ‘la creació d’aquesta plataforma és una solució urbana que dona major seguretat als vianants i que volem incorporar a altres punts de la ciutat per fer carrers més transitables on el vianant sigui l’eix del disseny de la ciutat’.

També s’han realitzat diversos limitadors de velocitat per a vehicles, un al barri de Cas Mut, tres a la carretera de ses Feixes i un al barri d’Illa Plana.

D’altra banda, durant les darreres setmanes, s’han realitzat obres de manteniment i asfaltat a diversos trams de les avingudes d’Ignasi Wallis, Santa Eulària, d’Isidor Macabich i avinguda de Sant Jordi.

Avui comencen també unes obres de reparació del túnel des Soto, motiu pel qual s’ha tancat un carril d’accés a la zona. Les obres es perllongaran durant aquesta setmana.