Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mapa aparcabicicletesL’Ajuntament d’Eivissa posa a la disposició de la ciutadania un mapa amb la localització dels 474 aparcaments de bicicleta del municipi

L'Ajuntament d'Eivissa ha localitzat a un mapa tots els aparcaments de bicicleta del municipi. La informació s’ha posat a disposició de la ciutadania a través de la pàgina web www.eivissa.es/eivissaoberta. Des de la regidoria de Mobilitat s’ha destacat que el municipi compta amb 474 aparcaments per a bicicletes situats en els principals carrers de la ciutat.

‘La intenció és fomentar l'ús d'aquest mitjà de transport i facilitar als ciclistes que es desplacin pel municipi que puguin deixar la seua bicicleta ben aparcada i prop de la seua destinació’. ‘Aquest tipus de mobilitat és més sostenible, sana i participativa’ ha assenyalat el regidor de Mobilitat, Aitor Morrás.

L’Ajuntament d’Eivissa manté la iniciativa Eivissa Oberta amb la qual s’ha habilitat des de l’E 10 cap endins, excepte les avingudes principals, com a espai 30 per a l’ús de bicicletes els caps de setmana, de dissabte a primera hora del matí fins a diumenge a les 23 h.

La zona 30 és un conjunt de carrers, que també es poden consultar al mapa, en els quals la velocitat màxima és de 30 km/h amb l'objectiu de suavitzar el trànsit per potenciar altres mitjans de transport com la bicicleta. A la ciutat d'Eivissa, tots els carrers des de l'E-10 cap endins són carrers 30, excepte les avingudes principals.