Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Piscina de Can MissesLa piscina de Can Misses reobre les seues instal·lacions per a bany lliure la pròxima setmana, amb cita prèvia. Els horaris d’obertura seran de 7 h a 14 h de dilluns a divendres.

Les persones interessades en bany lliure han de demanar cita prèvia per poder accedir a les instal·lacions municipals al telèfon 971 303234 i l’horari d’atenció per a les reserves serà de 9 h a 13 h i de 17 h a 21 h.

Les instal·lacions de can Misses han estat adaptades a les normatives sanitàries, per la qual cosa hi haurà dos persones a l’accés que informaran els usuaris de quina és la normativa que han de seguir. Entre aquestes mesures, destaquen les indicacions que s’han incorporat als vestidors per tal que cada usuari disposi d’un espai per canviar-se i deixar les seues pertinences. No es poden utilitzar les dutxes ni les taquilles.

A la piscina, hi pot haver dos esportistes alhora per carrer i com a màxim els entrenaments seran de 45 minuts per tal de desinfectar les instal·lacions a l’entrada i sortida de cada grup d’usuaris.

A la tarda, la piscina de Can Misses estarà reservada per als entrenaments dels esportistes federats dels clubs de Sincro Ibiza, Club Natació Eivissa, Half Triatló i els esportistes de waterpolo.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa ja s’està treballant en l’adaptació a les normatives sanitàries de la piscina des Viver per tal que pròximament també pugui entrar en funcionament.