Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Foc de sant JoanL’Ajuntament d’Eivissa ha acordat tancar les tres platges del municipi, Talamanca, ses Figueretes i Platja d’en Bossa, el pròxim 23 de juny per a la nit de Sant Joan. La intenció de aquesta mesura és garantir la seguretat sanitària de la ciutadania.

Des del consistori s’ha establert que el tancament sigui efectiu des de les 19 h del dia 23 de juny fins a les 7 h del 24 de juny. Per a això s’ha establert un dispositiu amb Policia Local i Protecció Civil i es comptarà amb la col·laboració amb la Policia Nacional a les diferents zones tancades.

La regidora de Policia Local i Protecció Civil, Rosa Rubio, ha explicat que ‘davant la situació excepcional que vivim provocada per la COVID-19 demanem a la ciutadania que sigui responsable i que no acudeixi a les platges per a celebrar aquesta festa. És important respectar les mesures establertes per a garantir la seguretat de tots i totes’

Aquest dispositiu contempla la presència fixa a totes les platges tant de Policia Local com de Protecció Civil per tal de garantir al màxim el compliment de les mesures adoptades per l’Ajuntament.