Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Recollida d'alimentsL’Ajuntament d’Eivissa, dins de les Festes Solidàries i en col·laboració amb Carritos Solidarios, ha recollit un total de 3.000 quilos d’aliments i productes de primera necessitat.

Durant la setmana de les Festes de la Terra, s’han instal·lat taules de recollida d’aliments a l’entrada dels esdeveniments que s’han celebrat al baluard de santa Llúcia. A més aquesta acció ha comptat amb la col·laboració de Carritos Solidarios Marco Martín a vuit establiments d’alimentació de la ciutat com són supermercats EROSKI, LIDL i Spar, i de l’ajuda d’un equip de persones contractades per l’Ajuntament d’Eivissa que han estat a les portes d’aquests establiments.

Per a la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse Garcia, aquestes Festes de la Terra han estat marcades per la solidaritat de la ciutadania que, en moments de dificultat, ha sabut estar a l’alçada. ‘Des de l’Ajuntament d’Eivissa estam molt satisfets de la resposta rebuda per la ciutadania en la recollida d’aliments i en la recaptació i venda de discs en el concert d’Ivan Doménech, a benefici de les persones afectades per la malaltia de Hunter per això vull donar les gràcies a tothom qui ha col·laborat en aquesta iniciativa’.

Pel que fa a la recaptació durant el concert d’Ivan Doménech a benefici de les persones afectades per la malaltia del Hunter el passat 5 d’agost, es van recaptar un total de 700 euros en la venda del disc i aportacions de particulars a l’associació.