Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Inspecció Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa inspecciona 21 establiments al port d’Eivissa per comprovar el compliment de les noves mesures sanitàries de control de la COVID-19. 

La Policia Local d’Eivissa va inspeccionar 21 establiments a la zona del port d’Eivissa durant la passada nit per comprovar el compliment de les noves mesures sanitàries de control de la COVID-19 establertes a la resolució de la Consellera de Salut i Consum de 18 d'agost de 2020. La inspecció se va dur a terme en coordinació amb l’inspector tècnic del centre d’emergències i amb la col·laboració del Cos Nacional de Policia.

Durant aquest operatiu, els agents van comprovar tant la llicència d'activitats dels diferents locals com l'activitat que realitzen i van procedir a aplicar les mesures restrictives de suspendre l'activitat en sales de festa, cafè-concerts i bars de copes.
En total, la inspecció va finalitzar amb el tancament de nou establiments. En ser informats per la Policia Local, d’aquests nou, dos dels establiments es van mostrar disconformes amb el tancament i van haver de ser desallotjats amb la col·laboració de la Policia Nacional, i els altres set van tancar al públic sense cap actuació.