Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia localLa Policia Local d'Eivissa obliga a tancar un total de 16 establiments d'oci nocturn als barris de sa Penya i el Port d'Eivissa en les darreres 48 hores.

La Policia Local d'Eivissa ha obligat a tancar un total de 16 establiments d'oci nocturn als barris de sa Penya i del Port d'Eivissa en els darreres 48 hores per incomplir les noves mesures sanitàries decretades pel Govern Balear i establertes a la resolució de la Conselleria de Salut de 18 d’agost de 2020.

La Policia Local va centrar ahir les inspeccions al barri de sa Penya, on va obligar a tancar un total de 6 establiments d'oci nocturn. Durant les inspeccions al Port d'Eivissa va obligar a tancar un establiment, que la nit anterior ja havia estat tancat, i va interposar una denúncia a un altre establiment per incomplir les distàncies de seguretat a la terrassa del bar. Tots els establiments van tancar 15 minuts desprès de l’avís de la Policia Local.

Durant la nit del passat 19 d'agost, també es van obligar a tancar un total de 9 establiments d'oci nocturn al Port d'Eivissa en el marc del compliment de les noves mesures sanitàries de control de la COVID-19 establertes a la resolució de la Consellera de Salut i Consum de 18 d'agost de 2020.

Les inspeccions també es realitzen a altres barris de la ciutat on hi ha establiments d’oci nocturn per tal de fer complir la resolució de la conselleria de Salut.