Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local sufoca incendisLa Unitat Nocturna de la Policia Local d'Eivissa ha intervingut juntament amb Policia Nacional i bombers, en dos incendis, un en un cotxe que ha començat a cremar mentre circulava i un altre en una nau industrial de fustes.

La primera de les actuacions s’ha produït a les 22.28 hores, quan s’ha rebut una trucada alertant que un vehicle que circulava per l'avinguda d'Isidoro Macabich ha començat a incendiar-se a l'altura del motor, provocant grans flamerades i una explosió. El conductor del cotxe ha sortit pel seu propi peu.
Els agents han començat a extingir les flames amb extintors i galledes d'aigua proporcionats pels vesins de la zona fins a l'arribada dels bombers. Així mateix, han acordonat la zona afectada i han regulat el trànsit rodat.

El segon incendi, ha ocorregut a les 22.54 hores. La Policia Local va acudit a la zona industrial de can Bernat després de rebre una trucada avisant d'una columna de fum que sortia d'un negoci de fustes. Els agents han hagut d'auxiliar a un treballador que es trobava a l'interior del negoci fins que va ser atès per personal sanitari del 061 a causa de la inhalació de fum. Les flames han estat sufocades pels bombers.