Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sa GraduadaL’Ajuntament d’Eivissa tanca un grup de l’escola d’estiu per positiu d’un alumne en COVID-19. Dotze infants i un adult hauran de fer aïllament preventiu i seguiran les instruccions del Servei de Salut. Les segones proves dels grups aïllats anteriorment han resultat ser negatives.

L'Ajuntament d'Eivissa tanca des d’avui un grup de l’escola d’estiu de sa Graduada després de conèixer que un alumne ha donat positiu en COVID-19. Tal i com estableix el protocol sanitari, tots els seus companys i un monitor seran aïllats i sotmesos a la prova per comprovar si s’ha produït algun contagi.

L’infant que ha donat positiu no acudia a l’escola d’estiu des del 24 d’agost. Aquest mateix matí s’ha informat ja a les famílies dels 12 infants del grup estable amb qui ha mantingut contacte i al seu monitor de la obligació d’aïllar-se de manera preventiva fins a la realització de la PCR i seguir les instruccions que els hi facilitarà el Servei de Salut d’ara en endavant.

L’Ajuntament d’Eivissa ha encarregat una desinfecció específica de tota l’escola que es farà aquesta tarda i que s’afegeix a les feines diàries que es fan seguint l’estricte protocol de neteja que tenen marcats aquests espais. La resta dels grups de sa Graduada podran continuar demà amb la seva activitat.

Avui mateix s’ha conegut el resultat negatiu de les segones proves dels dos grups d’infants anteriorment aïllats i els adults. Per tant es podran incorporar als dies que resten d’escola d’estiu, que són demà divendres i dilluns 31 d’agost.

Les cinc escoles d'estiu municipals estan funcionant fins ara amb normalitat, treballant en grups reduïts i limitant el contacte entre grups. Els patis estan diferenciats per zones i horaris, de manera que es redueix el risc de propagació del virus i es pot actuar de manera preventiva com s'ha fet en aquest cas, facilitant que la resta d'infants continuïn assistint a les escoles d'estiu.