Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mercats municipalsL'Ajuntament d'Eivissa promociona els mercats municipals amb la campanya publicitària "Ara és el moment dels mercats municipals".

L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa una campanya promocional dels tres mercats municipals sota el nom "Ara és el moment dels mercats municipals". La campanya promocional es durà a terme a través dels mitjans de comunicació, ràdios, xarxes socials, OPI's ubicats a diferents indrets de la ciutat i a diferents establiments comercials de la ciutat.

La regidora de Mercats, Montse Garcia, ha explicat que "tenim uns mercats característics i emblemàtics de la ciutat, uns mercats que aposten pel producte fresc, de temporada i de quilòmetre zero, comprant als mercats municipals dinamitzam l'economia local i feim ciutat".

Des de l'Ajuntament es vol donar impuls als mercats municipals, posant en relleu els seus productes de km 0 i de temporada. La iniciativa és una continuació de la campanya "Petit comerç. Ara és el moment", totes dues són campanyes emmarcades en el postconfinament i amb la voluntat de dinamitzar tant l'activitat del petit comerç com la dels mercats municipals en aquest cas concret.

Pel que fa a la campanya de disseny, es poden veure els tres mercats municipals els seus trets característics, així com diferents ciutadans que els recorren. Amb aquest disseny es vol transmetre el missatge d'unió entre ciutat i el seu teixit comercial o els seus mercats municipals.