Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa interposa aquest cap de setmana un total 39 denúncies per no fer ús de la mascareta, desallotja i tanca un bar on s'estava celebrant una festa il·legal i interposa 19 denúncies per fer botellot.

La Policia Local d'Eivissa, en el marc de les actuacions en matèria del compliment de la normativa sanitària, ha formulat aquest cap de setmana un total de 39 denúncies per no fer ús de la mascareta, 19 denúncies per realitzar botellot i no respectar l'horari de tancament de les platges.
També ha procedit a desallotjar una festa il·legal a un local, al tancament d'un altre establiment i ha denunciat a dos establiments per vulnerar l'horari de tancament. També ha denunciat a un altre establiment per vulnerar l'Ocupació de Via Pública, no respectar la capacitat màxima ni la distància de seguretat.

Les actuacions es van dur a terme des del divendres dia 4, nit en la qual es van formular 25 denúncies per no fer ús de la mascareta i el desallotjament i tancament d'un establiment al barri de ses Figueretes per incomplir la mesura de suspensió de l'activitat dels bars de copes. També s'interposen 3 denúncies per botellot.

Dissabte 5 de setembre, es denuncia a l'organitzador i als participants d'una festa il·legal celebrada en un local del centre de la ciutat. Les 13 persones que es trobaven al seu interior van ser denunciades per superar el nombre de persones reunides (màxim 10) no respectar les distàncies de seguretat i no utilitzar mascareta. La Policia Local va desallotjar el local.

A les 2.00 hores de la matinada, es va denunciar a un grup de 19 persones per participar en un botellot a la platja de ses Figueretes. Els participants van ser denunciats per realitzar botellot i per no respectar l'horari de tancament de les platges.

El diumenge 6 de setembre es va denunciar a dos establiments per vulnerar l'horari de tancament, establert a les 01.00 hores. Un d'aquests establiments a les 01.50 i l'altre a les 02.00 hores. En un d'aquests establiments també es denuncia a l'encarregat per trobar-se fumant i sense mascareta en la barra.
La Policia Local també va denunciar a un establiment per excés d'Ocupació de Via Pública i per no respectar-se la distància de seguretat.