Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sancions per botellotLa Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 43 denúncies per incomplir les mesures sanitàries i fer botellot a la platja durant aquesta nit.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 43 denuncies per participar en un botellot a platja d’en Bossa i trobar-se en una terrassa d’un bar fora de l’horari permès, consumint alcohol i sense respectar les mesures sanitàries.

A les 22.30 hores es va intervenir un botellot a la platja d'en Bossa, en el qual participaven aproximadament unes 50 persones, consumint alcohol amb música mitjançant altaveus. Es procedeix a la identificació i desallotjament i s'interposen denuncies per no respectar l'horari de tancament de les platges, establert entre les 21.00 i les 07.00 hores, vulnerar el nombre màxim de persones reunides i per consumir alcohol en la via pública.

La Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional intervé, a les 02.05 hores de la matinada, en una concentració d'aproximadament unes 25 persones que es trobaven a un local del barri de Sant Pau i que no respectaven les mesures de distanciament i seguretat, es trobaven consumint alcohol en via pública i sense portar la mascareta obligatòria.

L'establiment es trobava amb les portes obertes i amb quatre persones al seu interior, motiu pel qual també va ser sancionat per no respectar l'horari de tancament. Es procedeix a la identificació, desallotjament i s'aixequen denuncies als participants

A més, la Policia Local va haver d'aixecar diligències judicials contra un conductor que va ser detectat conduint zigzaguejant. En realitzar-li la prova d'alcoholèmia, va donar com a resultat 0,68 i 0,64 mg/l.

D'altra banda i pel que fa a les mesures temporals i excepcionals de prevenció de la COVID-19 al barri d'Eixample, aquesta nit s’ha mantingut la presència policial en punts fixos del barri i s’ha continuat fent la labor de control i informació. En el marc d’aquestes actuacions, s’han detectat quatre establiments oberts fora de l'horari establert motiu pel qual s'han interposat les denúncies pertinents.