Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert BSCELa Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereix el pròxim diumenge 27 de setembre, a les 19 hores, un concert en el que interpretarà fragments de bandes sonores.

Sota el títol ‘El so de la imatge, la imatge del so’, la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, dirigida per Miquel Àngel Aguiló , interpretarà un programa de fragments de les bandes sonores de les pel·lícules d’Indiana Jones amb música de John Williams; ‘Pesadilla antes de Navidad’, de Danny Elfman; ‘La lista de Schindler’, també de John Williams; ‘Shall we dance?’, de Richard Rogers; ‘Piratas del Caribe’, de Klaus Badelt; la composició ‘Adiós Nonino’, d’Astor Piazzolla; ‘El Zorro’, de James Horner, i la peça ‘C’est si bon’, de Henri Betti.

Degut a les restriccions de mobilitat establertes per motius sanitaris a la ciutat i per tal de facilitar l’accés a la música de tots els ciutadans, des del Patronat de Música d’Eivissa s’ha decidit retransmetre aquest concert per streaming a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

“Des del Patronat de Música som conscients dels moments complicats que vivim a la nostra ciutat, però també som igualment conscients de que la cultura ha de seguir sent un valor de cara als nostres ciutadans i que hi ha que fer el possible perquè no s’aturi. Esperem sincerament que gaudiu d’un concert en el que els músics i el seu director han posat tota la seva il·lusió”, ha assenyalat Pep Tur, president del Patronat Municipal de Música d’Eivissa.

Enllaç a:
· Programa del concert en pdf
·
Veure concert