Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pla d'actuació comunitariEl Pla d’actuació comunitària, impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa i la Conselleria de Salut, instal.la 27 taules informatives per a sensibilitzar la població en el compliment de les mesures sanitàries.

El Pla d’actuació comunitària impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa i la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears compta amb la col·laboració dels voluntaris de Creu Roja i va començar la passada setmana amb les tasques d’informació per tal de sensibilitzar a la població de la zona amb restriccions de mobilitat i zones annexes.

El Pla d’actuació comunitària té dos objectius, per una banda informar a la ciutadania de la necessitat de complir amb les mesures de sanitàries i per altra donar suport i atendre a les famílies afectades per algun cas de coronavirus.

Per a la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ‘la situació sanitària que estem vivint a la nostra ciutat és molt complicada, per aquest motiu seguirem donant informació i incidint en que és molt necessari el compliment de les mesures sanitàries. per altra banda, seguirem donant suport a les famílies més vulnerables que no tenen xarxa externa que les ajudi i a les que nosaltres sí podem arribar, de tal manera que tinguin totes les seves necessitats cobertes’.

Pel que fa la campanya d’informació i sensibilització, juntament amb Creu Roja, s’ha previst la instal·lació de 27 taules informatives on s’expliquen les mesures sanitàries, es resolen dubtes i consultes relacionades amb la COVID-19 i s’informa també de les mesures de restricció de la mobilitat al barri de l’Eixample.

Aquest pla informatiu, que va començar la passada setmana, es perllongarà fins aquest divendres. Les taules informatives s’han instal·lat a l’avinguda d’Espanya, parc de la Pau, plaça de Julià Verdera, Vara de Rey i avui estaran a la zona de ses Figueretes i la plaça de sa Graduada i al carrer Galicia amb carrer Navarra a la tarda.
Les tasques informatives es mantindran fins al proper divendres instal·lant les taules informatives a carrers, avingudes i places amb més afluència de persones.
Pel que fa al servei d’orientació a les persones o grups familiars afectats per algun cas de coronavirus sobre el grau de compliment de la quarantena de les persones afectades així com conèixer les dificultats personals, familiars, socials i sanitàries que puguin existir pel compliment per tal de donar suport a aquests grups des de l'Ajuntament d'Eivissa. Aquesta tasca l’estan realitzant un equip de tècnics de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa que visiten els domicilis i en cas de detecció de necessitats bàsiques no cobertes, valoren de forma immediata i les comuniquen als serveis socials de la zona per poder atendre de manera prioritària aquestes necessitats.