Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha denunciat un establiment de restauració que es trobava obert al públic aquesta nit a les 00.25 hores.

També es va detectar, a les 22 hores, moment en què entraven en vigor les restriccions d'horaris, quatre bars que estaven oberts als barris de ses Figueretes i platja d'en Bossa que van tancar les portes una vegada ser informats de les noves normatives de tancament.

Pel que fa a la resta d'establiments de la ciutat van tancar a les 22 hores i la circulació, tant de vehicles com de persones, també va baixar notablement.

Al dispositiu d'aquesta nit hi ha participat, a més de la Policia Local d'Eivissa, Policia Nacional i els inspectors d'Emergències del Govern de les Illes Balears.

D'altra banda, durant el dia d'avui, la Policia Local d'Eivissa, estableix una vigilància específica d'ús correcte de la mascareta, aforaments als establiments i prohibició de fumar a la via pública.

Recordam que, degut a les mesures sanitàries adoptades per la Conselleria de Salut per tal de reduir el nombre de contagis a la ciutat d'Eivissa, s'han establert reduccions del 25% per cent en espais interiors i del 50% a les terrasses de bars i restaurants, sense poder consumir a la barra, i amb un màxim de 5 persones per taula.

Pel que fa als establiments comercials, no poden superar el 50% de cabuda autoritzada.