Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cami de ses FeixesL’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat obres per millorar l’estat de dos camins rurals del municipi, el camí de ses Feixes i el carrer de Talamanca. L’import destinat a aquestes treballs ha estat d’un total de 20.466 euros, una quantitat que ha estat subvencionada en un 75% pel Consell insular d’Eivissa.

En tots dos camins el treballs han consistit en anivellar el paviment i eliminar sots. A més, s'ha realitzat una pendent, cap a les sèquies que discorren al llarg dels camins, perquè expulsin l'aigua de pluja i evitar que aquesta s'acumuli i els deteriorin.

Per a la regidora de Vies Públiques, Elena López, ‘aquests han estat uns treballs que s’executen cada any. Tot i ser un municipi amb pocs camins rurals, el nostre objectiu és mantenir-los perquè la ciutadania els pugui utilitzar. Els camins són part de la nostra història, ens expliquen com havien funcionat els territoris i els nostres avantpassats i la seva relació amb la ciutat’.

El cost dels treballs del camí de ses Feixes, amb 993 metres que connecten l’avinguda 8 d’agost amb el carrer de ses Feixes, ha estat de 15.575 euros i a el del carrer de Talamanca, de 323 metres de longitud, que connecta el camí de ses Feixes amb el carrer de ses Feixes, ha estat de 4.890 euros.

L’objectiu d’aquestes obres va ser condicionar les zones i fer els camins més segurs i còmodes pel trànsit dels vesins i vesines.