Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contenidors crematsLa Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb la Policia Nacional, detenen a una persona i interposen 28 denúncies per incompliment de les mesures excepcionals de prevenció de la COVID-19.

La Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb la Policia Nacional, han intervingut en el dispositiu previst al passeig de Vara de Rey per una concentració, no autoritzada, en repulsa per les mesures de prevenció de la COVID-19, aquesta nit passada.

En el moment en què els agents es trobaven realitzant la presència policial, es concentren prop d'un centenar de persones al passeig, incomplint les mesures de seguretat sanitària, no portaven mascareta ni mantenien les distàncies de seguretat.

En requerir l'autorització de la concentració, alguns dels manifestants comencen a exaltar-se insultant als agents i provocant a la resta de participants a seguir aquesta actitud desafiant contra la policia.

Com a resultat d'aquesta situació, el dispositiu de la Policia Local d’Eivissa conclou amb una persona detinguda per desobediència greu, amenaces i provocar a la resta de participants en la concentració a actuar contra els agents. Aquesta persona no s'identifica, anava indocumentat, sense mascareta i sense guardar la distància de seguretat.

La Policia Local d’Eivissa també aixeca un total de 18 actes per no portar la mascareta obligatòria, 4 actes per la Llei 4/2015 per desobediència als agents de l'autoritat, i 6 actes per incompliment de l'horari establert de circulació de persones.

Durant la nit també s'han interposat 2 denúncies per infracció de les Ordenances Municipals per molèsties de renous a un habitatge.

Actuacions amb Bombers d'Eivissa

La Policia Local d'Eivissa va haver d'actuar ahir nit en el control de diversos incendis provocats que finalitzaren amb el resultat de tres contenidors de fems i un caixer calcinats per les flames. La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació d'aquests fets.

El primer avís es rep a les 21.44 hores, quan es produeix la crema d'un contenidor de fems al carrer de Joan Xicó núm. 1 que queda controlat i apagat pels mateixos agents.
A les 22.07 hores es produeix la crema d'un altre contenidor al carrer de Pere Francès núm. 1. Es requereix presència dels Bombers d'Eivissa quedant, poc després, apagat i controlat.
A les 00.04 hores es produeix un altre incendi al contenidor de fems del carrer Menorca núm. 6, sent necessària la presència dels Bombers d'Eivissa.

Finalment, a les 00.56 hores, la Policia Local actua també en un incendi a un caixer de l'oficina de la Caixa, ubicat a l'avinguda d'Ignasi Wallis, pel que es requereix el servei dels Bombers d'Eivissa.