Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

C19El Centre de Creació Jove de l’Ajuntament d’Eivissa reprèn les activitats presencials dirigides a infants i joves per als últims mesos de l’any.

El Centre de Creació Jove (C-19) de l’Ajuntament d’Eivissa ha reprès les activitats presencials programades per al darrer trimestre de l’any i ofereix una àmplia oferta de caràcter cultural, educatiu i lúdic per a infants i joves.

La regidora de Joventut, Claudia Cotaina ha assenyalat que ‘la intenció és poder, encara que sigui en grups reduïts, oferir recursos als i les joves del municipi per a complementar els seus estudis i també que tenguin un lloc d'oci saludable i educatiu’. ‘Les activitats es faran en grups de 6 persones, amb mascareta i distància de seguretat i s’adaptaran a les condicions sanitàries i d’aforament vigents en cada moment’, ha recordat.

Les instal·lacions del C-19 estan també disponibles als matins per fer-ne ús amb reserva.

Les activitats per a joves se centren en diferents tallers i esdeveniments setmanals així com en el Descobreix el C19, un programa gratuït dirigit a joves entre 13 i 17 anys en el que cada dia de la setmana es plantegen diferents propostes que els joves van escollint segons el seu interès.

A primera hora de la tarda, el temps es dedica als estudis, fer deures i treballs en grup. A més, cada tarda hi ha una activitat especifica: dilluns es realitza un taller artístic; dimarts teatre improvisació i dibuix manga; dimecres classes de ball i modelatge en 3D; dijous s’ofereix un taller de creació musical, “La música no entén de gènere” i divendres un taller de conversa en anglès i seguretat en xarxes. Quatre d’aquestes activitats estan subvencionades per la Regidoria d’Igualtat amb el finançament de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l’Institut Balear de la dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Una de les altres propostes del Centre de Creació Jove és el programa VilaJove Nit, per a joves a partir de 13 anys. Es tracta d’activitats temàtiques per a un oci saludable que tenen lloc els dissabtes a la tarda.

Pel que fa a les activitats dirigides a infants de 8 a 12 anys, poden gaudir del programa gratuït Dissabtes al C19, els dissabtes de 9.45 a 13.00 i de 10.15 a 13.15 hores. Les activitats són de caràcter lúdic i van des de teatre a dibuix artístic i classes de ball.

El C-19 compta també amb activitats per grups d’adults en horari de matí, de dilluns a divendres. Hi ha programats cursos de pilates, chi-Kung, Tai-chi i collage. A més, com a novetat, enguany s’ofereix el taller Descobreix el teu clown, on es treballa l'atenció, el ritme, improvisacions i classes de balls de saló.

Enllaç a:
· Programació presencial C19 (Web de Joventut)