Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

policia localLa Policia Local d’Eivissa ha denunciat la passada nit dos establiments que es trobaven oberts passades les 22 hores, vulnerant l'horari de tancament establert dins les mesures per prevenir la COVID-19.

L'actuació s'ha dut a terme en dos locals situats a l'avinguda d'Espanya, on els agents han hagut de procedir a desallotjar a la gent que es trobava a l'interior, incomplint les restriccions sanitàries. Un tercer establiment, al passatge Olimpo, ha estat sancionat per tenir gent consumint al seu interior i també persones bevent drets a l'exterior.

En total, la Policia Local ha interposat 10 denúncies per incomplir l'horari establert de limitació de la llibertat de circulació de persones, recollit en el decret 12/2020. Així mateix, els agents han denunciat a sis persones per no portar mascareta i han aixecat dues actes per desobediència a l'autoritat.
Durant el servei nocturn, els agents també han interposat dues denúncies per beure alcohol a la via pública i altres dues per tenir música causant molèsties als veïns.