Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Tornam a l'EixampleL’Ajuntament d’Eivissa llença la campanya «Tornam a l’Eixample» a través d’un spot de promoció dels diferents establiments comercials de l’Eixample. L’objectiu de la campanya és donar un impuls comercial a la zona que ha patit mesures de restricció especials durant més temps.

Al vídeo hi apareixen diferents comerços de la zona de l’Eixample, el Mercat Nou, així com comerciants, paradistes del mercat i ciutadans que gaudeixen del barri.

Vídeo:

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Dessiré Ruiz, ha explicat que ‘som conscients de l’esforç i de les conseqüències que han suposat les restriccions. La zona de l’Eixample conté un gruix important del comerç local de la nostra ciutat i ha estat la que més temps ha patit restriccions’ i ha afegit que ‘amb aquest impuls animam a tota l’illa d’Eivissa, que vengui a l’Eixample i coneguin l’encant d’aquests comerços de proximitat que formen part del paisatge urbà de la ciutat i fem-ho sempre seguint les mesures sanitàries’.

La música que acompanya el vídeo és "Flors de baladre", versionada pel grup San Josex. Tant el grup com l’autor original del tema musical, Isidor Marí, han cedit els drets d’autor per a la realització d’aquest vídeo.

El vídeo es pot visualitzar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa així com a la web municipal.