Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TranquilasJa s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima sessió del Club de Lectura feminista que tindrà lloc el dijous 17 de desembre, a les 19.30 hores.

Aquest mes el llibre és “Tranquilas. Historias para ir solas por la noche”, de Maria Folguera i Carmen García de la Cueva.

Totes aquelles persones inscrites al Club de Lectura Feminista o que s’hagin llegit el llibre i que vulguin participar en la reunió, es poden inscriure al correu electrònic de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 39 76 00 (extensió 24260).

El club està dinamitzat per Núria Prieto i té el funcionament usual dels clubs de lectura, en el que es proposa la lectura d'un llibre per a un comentari i debat posterior.

Recordam que aquesta iniciativa és finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.