Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Butlletí informatiuL'Ajuntament d'Eivissa llença aquest divendres un butlletí dirigit a la ciutadania amb l'objectiu d'informar sobre l'actualitat de la ciutat. El butlletí també inclourà altres seccions com un espai on es van replegant les preguntes i respostes més freqüents relacionades amb el COVID-19, els decrets aprovats per l’Ajuntament en relació al coronavirus, el llistat telefònic d’adreces per contactar amb els diferents departaments de l’Ajuntament d’Eivissa i webs d’interès.

El butlletí també té l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania les activitats que organitza l’Ajuntament d’Eivissa durant aquests dies de cuarantena, totes en format digital, i que tenen a veure amb el programa d'activitats Activa't i la programació del Centre de Creació Jove C19, entre d’altres.

El butlletí tindrà la modalitat en català i la modalitat en castellà i està previst un enviament de dos butlletins setmanals durant la crisi del coronavirus i posteriorment d'un setmanal. També des de l'Ajuntament s'informa que en cas d'haver-hi canvis importants a comunicar es podrien fer butlletins especials. L'alcalde d'Eivissa ha destacat que "aquest nou canal de comunicació ens permet una informació directa amb la ciutadania per tal de mantenir-la informada de les novetats" i ha explicat que "ara més que mai les institucions hem d'estar al costat de les persones i explicar-los totes les decisions importants que es prenen al municipi" i "demanam a la ciutadania que s'inscrigui, ara seran sobretot notícies relacionades amb les decisions preses pel coronavirus, però en un futur serà informació molt útil com talls de carrers, activitats, agendes culturals i altres aspectes que puguin interessar" El primer butlletí està previst pel divendres d'aquesta setmana, on s'introduiran les darreres accions preses com el permís recuperable retribuït, la redistribució dels serveis de neteja, el programa activa't, preguntes freqüents sobre el COVID-19 i l'agenda d'activitats del C19 a més de les notícies que hi pugui haver d'aquí a finals de setmana.

Les persones interessades es podran inscriure al butlletí a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa www.eivissa.es on trobaran un formulari per a la subscripció on tan sols hauran de facilitar un nom i un correu electrònic. Les dades obtingudes per l'Ajuntament només es destinaran amb finalitats informatives i compleixen amb tots els requisits de la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Les persones interessades es poden incriure al butlleti a partir d’avui a l’adreça www.eivissa.es.